fredag 27 juli 2012

"Lilla ro"

Idag besökte vi "Lilla ro" utanför Vejbystrand tillsammans med Daniels bror m. familj. På detta underbara fikaställe möter man en lummig supermysig gammaldags trädgård med bord och stolar helt rätt i stilen med hela stället. Allt är så väl genomtänkt och inne finner du en "loppis" med fina små saker och på övervåningen finns ägarinnans syaleljé. Vi blev helt betagna av stället och strosade runt en god stund efter det att vi smaskat i oss nybryggt kaffe, krusbärspaj m. marängtäcke, toast och fin retro lemonad med mysiga etiketter.
Vi lär komma åter, var så säkra!



Ett extra plus i kanten var att det visade sig att vi hade en hel del genemsamt med ägarna till "Lilla ro" ( förutom att Jenny varit kollega med ägarinnans mor som fanns på plats som extrahjälp i rusningen idag )!! Ibland är världen liten och att vara på rätt plats vid rätt tillfälle visar sig vara ytterst avgörande =).

Då vi kom hem stegade vi bort till badet och efter en stund kom våra vänner Pommer. Helt plötsligt var vi då bjudna på middag i kväll. Åter igen att vara på rätt plats vid rätt tillfälle ;)

Summering=Åter en alldeles alldeles fantastisk sommardag.

1 kommentar:

Eva sa...

Mysigt vi hade idag! Som vanligt :) P&K