söndag 12 maj 2013

Kullamannens skattjakt

Igår var det dags för skattjakt. Vi hade gratulerat en av våra manliga vänner på hans 40-års dag med just denna upplevelse. Kullamannens skattjakt utspelar sig naturligtvis på Kullen och via en GPS, karta och kompass ska deltagarna leta efter ledtrådar på åtta olika koordinater, vilka sedan leder gram till en skatt.
Naturen på Kullen är ju bara så fantastiskt vacker! Man kan väl säga som så att det var upp och det var ner, ganska rejält upp och sedan ner igen för att få tag i alla ledtrådarna. Troligen kommer det att kännas i låren så småningom. Hur som helst, kul hade vi åtta vuxna samtidigt som svetten rann lite lätt på ryggarna på oss.

Efter denna naturupplevelse med många hysteriska skratt och drygt två timmar senare styrde vi kosan hemåt för att laga en god trerätters middag tillsammans. Alla hade vi bidragit med vars sin rätt.
Det blev sällskapsspel med hetsigt tempo och spetsiga kommentarer, goda drycker och trevligt sällskap tills taxin kom och hämtade oss.

En hel del asgarvande blev det till kommentarer som vi känner att vi nog får "hålla inne med" i en allmän blogg som denna, men vi ler åt dem även idag =)

Ha en bra söndag, här får vi nog vila oss lite ;)

1 kommentar:

Anonym sa...

En underbar dag! Skrattar fortfarande åt Manges kommentar! Kram Jossan