söndag 5 maj 2013

Ring, vinst och gissningstävling?

Gårdagens vinpartyåterträff blev minst lika trevlig som jag väntat mig. Värdinnans förrätt var bland det godaste som träffat mina smaklökar för att sedan  åka rutchkana genom min matstrupe. En superfräsch räkcoctail på räkor, gurka, lime, granatäpple, chili och paprika. Helt enkelt gudomlig!
C hade med sig ringar och armband som såldes till förmån för ett barnhem i Indien. Jag har vanligtvis svårt att hitta ringar till mina grova fingrar men dessa var tillverkade av vaxad tråd och därför naturligt töjbara. I like! Den gröna coola i bild föll jag för med en gående gång.

Vi spelar ju om vinvinster också på dessa träffar och jag har inte vunnit något på minst 10 år. Helt säkert! Döm om min förvåning när förstapriset på 4 flaskor vin, 2 röda, en vit och en rose' föll på mig mig mig. Jag hade bidragit med en nyhet från Sydafrika givetvis och tjejerna menade att det var ett tecken från Kotte att jag vann just idag. Vem vet, hoppas de har rätt.
En av dem kom med gissning om månad och datum på barnbesked. Jag lägger det på minnet så får vi se. Kanske vi skulle utlysa en tävling förresten? En gissningstävling med pris till den som gissar närmst? Vad tycker ni om den ide'n?


3 kommentarer:

Anonym sa...

Allt klär en skönhet - mkt fin ring på en fin tjej!
Gissningstävling gillar vi ; ) Mitt bud 13 juli 2013.
Kram o tack för en trevlig vinträff igår!
//C

Anonym sa...

Jag älskar idén!! Puss Jossan

Jenny o Daniel Crona sa...

Snälla ni!
Gå in i fliken "gissningstävling" överst till höger i den blå listen på sidan. Klicka på kommentarer och skriv in din gissning för att delta i den hemliga tävlingen =)