onsdag 18 juli 2012

Italian style, bloggstöd och läkarundersökning nr 2

Igår var vi bjudna till Daniels bror Jesper hans sambo Eva och lilla Alva "penseln". Det doftade smaskens redan då vi steg in genom dörren och vad skådar våra ögon?! Jo, hel buffe i Italian style:-) Det hade hackats, blandats, bakats och grejats. Ni kan tro att det var som Jesper själv brukar uttrycka det...en myyycket välkomponerad meny. Inte nog med det, ut ur kylen bär Eva ut en hemgjord marängtårta vars smak jag (Jenny) berömde på Alvas kalas. Vi var SÅ imponerade och vi kan säga att denna meny kan ni ha som er bröllopsmeny en vacker dag ;).
Vi fick stort bloggstöd under kvällen och det snurrade runt till sist. Idag minns vi ca 10% haha. Bloglovin, blogger, googlekonto, gadget och gmail pjuh! Värre än multiplikationstabellen.


Idag har vi varit på vår andra läkarundersökning och fått en underskrift på att vi inte oss veterligen lider av eller har lidit av tuberkulos, att vi tagit hiv test och att vi inte lider av nervsjukdom. 1500kr caaatjing. Så är det, summan är småpotatis i sammanhanget men hur tänkte de när de beslutade sånt här undrar man ju.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Härligt att få följa fam Cronas tillökning. Tack för att ni delar med er!
Anneli

Eva sa...

Nämen titta, ni har ju t o m lyckats få ihop ett litet bildkollage! Framsteg! :) Fina bilder såklart. Tack för berömmet! Kul att ni gillade gårdagens meny som var komponerad just för er och bloggens födelse. Jag står till ert förfogande när det gäller bloggfix så det e bara att be om hjälp. Det kan behöva ältas några gånger innan det sätter sig. Tur ni kom ihåg några procent av allt mitt svammel i alla fall!

Så skönt antyder nu finns på pränt att ni är både hiv-& tbc-lösa men vilken kostnad ja. Hua!

Nu ska vi snart testa en av pralinerna vi fick igår. Spännande!

P&K

Anonym sa...

Vilken spännande resa detta blir för er! Ska följa er troget <3 kram till er båda/ Camilla "duvan)

Johanna - Mamma till Leija sa...

Lät inte helt fel med så smaskig meny! Oj, det va inte lite det kostade...:/

Anonym sa...

Hej vänner! Ska bli så spännande att följa er på er resa. Kramar från Fam Westerberg