tisdag 31 juli 2012

Brunch & "mat Tina"

Vi har som tradition att träffas med Jennys pappa Tommy och syster Emmi m.sambo någon gång i kvartalet för att äta brunch tillsammans.
Oftast samlas vi som idag, hos Tommy som laddat upp med rejält med smaskigheter. Det serveras allt från youghurt, musli, ägg, bacon, pannkakor, bullar, prinskorv, juice och frukt till kaffe, pålägg och ibland revben och fläskpannkaka. Behöver vi säga att det är både gott, lyxigt och smarrigt? Nej, antagligen inte ;)

Idag var även Tommys syster d.v.s. Jenny och Emmis faster m. man inbjudna. Det var trevligt att träffa dem också, eftersom det inte sker så ofta.

Vi höll oss mätta ända tills i kväll, då vi tillagade kyckling med "mat Tinas" kryddblandning. Det finns några olika sorter på ICA, till potatismos, kyckling och köttbullar bl.a. Den här till kyckling rekommenderar vi varmt, men glöm inte att lägga i extra dijonsenap!

1 kommentar:

Loppan sa...

Åh vad gott med brunch!! Jag och barnen har oxå haft sådana där lyx frullar några gånger under sommarlovet, men inte hälften så lyxiga som ni fått idag!! Pappa Tommy, han kan han:-) Pöss på er godingar<3