söndag 6 april 2014

Skruva, moster & pojkarna.

Helgen har varit lugn och skön med några sociala inslag. Leos sandlåda och stenläggningen är klar sånär som något lass av gammalt överflöd av plattor och jordmassor som ska forslas bort. Pojkarna i familjen har skruvat ihop en vit träsoffa som ska placeras vid sandlådan. Nästa helg planeras plantering av diverse slag. Bilder kommer på slutresultatet.


Leos moster Emmi kom på besök och levererade en hemlig födelsedagspresent som hon fått köpa till rabatterat pris. Det rör sig om något till sandlådan och kan kopplas till pappas yrke ;)
Leo kammade och kammade Emmis långa, tjocka, fina hår om och om igen. Sedan kröp han in under det och gömde sig och sa -Titta mamma! Leo, Emmi koja här håret.

Mina pågar myser och föröker vakna till liv efter Leos vila. Det diskuteras fåglar, pinnar, bon och ägg. Jag älskar ljudet av deras röster i samspråk. 

I eftermiddags var det motorcykelövning med vännen Henke (för Daniel). Vi andra hälsade på övriga familjen P. Gossen grät och skrek hela vägen hem. När vi kom in snyftade han fram. -Nej nej mamma. Leo äta mat Joschan pojkarna. Leo tycker om pojkarna!
Lilla gullet vårt. 

Inga kommentarer: