söndag 24 november 2013

Air Leo & mycket mat.

Gårdagskvällens bjudning hos vännerna Lindgren var mycket lyckat och minst sagt smarrigt. Den där desserten är i mina tankar ännu, mums! Våra "ungar" verkade trivas i varandras sällskap, precis som vi vuxna. Leo somnade i bilen hem vid 22:30 och sov utan uppvaknande tills 7:40 i morse. Wiiihow! Ja, tack säger päronen ;)

I dag kom familjen Pommer på brunch och det var ett lika lyckat event det. Pågarna leker som om de vore bröder (dock utan kiv ännu så länge). Pojkarna P är ju betydligt äldre än Leo, men de leker så fint med honom och han känner sig så stor och stolt. Nyheten Kurragömma fungerade relativt bra på slutet, då Leo låg tyst som en mus under sängen tillsammans med en av kompisarna. Man gör ju som de gör... Då vet vi var vi ska leta nästa gång han är väck med andra ord, hihi. Det är snabbedabbe som bor här förstår ni. Han är kvick som en vessla.

I eftermiddags upptäckte vi att det var julskyltning i en ort nära vår och vi beslutade oss snabbt för att besöka den.
Leo gjorde ett "plyplan" (LEO-air), hos våra vänner som ordnat tomteverkstad med gratis glögg. Mannen i huset har byggfirma och alla barn fick hjälpa tomtarna att bygga sina egna leksaker och sedan tävla om ett pris. Mycket trevligt ordnat!

 
Det mysigaste som finns är att se mina godingar ligga på mattan under lövet på Leos rum och
sjunga sånger. Jag älskar er!
 

1 kommentar:

Anonym sa...

Söt som socker!! Är avis på att ni har en sån fin pojk. Sitter här själv gravid efter 5 års försök och hoppas på en lika fin pojk som ni har!