tisdag 13 maj 2014

12:12 & syfte/mål uppnått

Klockan 12:12 idag var det EXAKT ett år sedan AC ringde ut barnbesked nr 13 från Sydafrika, på en underbar liten killes tvåårsdag. Barnbeskedet var till oss. Vårt barn...äntligen :) Idag har jag mest varit tårögd, nostalgisk och j....ligt tacksam över vad jag fått vara med om under året som gått.

Grattis på 3-årsdagen Leo!


Morfar kom med vilda djur och ett labyrintpussel, mycket uppskattat!


Farmor, mormor och moster ringde och grattade. Två av dem fick ett något överraskande avsked i luren, välkommen treåringen. Tramset kom exakt på dagen -Hej då bajsotolle! Och med en av dem testades ordet dum. Det är ingenting vi är direkt stolta över men man kan ju samtidigt häpnas över att det kom exakt på treårsdagen och helt självmant. Vi kan då inte "skylla" förskolan eller någon annan för det heller, för han går inte på förskolan ;) Det är härmed bevisat att det bara kommer! På 3-års dagen! Numera är mitt namn mamma busungetolle. 

Det kom två kort i lådan. Ett från farfar o Karin och ett från Edvin m. fam. Leo hämtade själv dem med orden -E Leos poscht! In läsa den!


En överlycklig pojke på en av mamma och pappas presenter :-
:-Taaaaack! E miiiin! E coolt de här. Vi förmodar att betyget är med beröm godkänt?


Vår blogg är ju först och främst en adoptionsblogg med syftet att visa mer än det som sägs på kurserna. Vi ville informera om våra tankar och vad vi hade för familjeplaner för nära och kära som inte alltid visste hur och vad skulle säga samt fråga när vi mådde som sämst. Dessutom ville vi att vänner, släkt och bekanta som vi inte träffar så ofta skulle vara införstådda om att vi skulle adoptera om allt gick vägen, vilket det tack och lov gjorde. Allt för att underlätta för både er och oss alltså. Bloggen var även tänkt för alla adoptionssökanden och andra intresserade. Vi hade själv mycket stor glädje av bloggar då vi startade och genomgick hela adoptionsprocessen. Vi vet och ser att ni är många läsare över hela världen. Tack för det! Nu har det gått ett år sedan barnbeskedet och syftet och målet börjar kännas uppnått. Det kommer att bli glesare mellan inläggen. Åtminstone efter den 28e, den sk. "fådelsedagen". Naturligtvis är ni välkomna att fråga eller kontakta oss om ni känner för det. Vi svarar på det vi kan och anser 
vara till er hjälp. Då menar vi främst Sydafrikasökanden. 

Tack alla läsare!
Vi försvinner inte bort helt, men vi vill härmed göra er beredda på färre inlägg.
Kram till er alla där ute!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ånej så tråkigt! Älskar denna blogg! /T

Miss Hultgren sa...

Å Vad tråkigt jag som följer med spänning. Jag ska adoptera från Taiwan och har börjat den långa väntan nu.

Anna sa...

Grattis i efterskott till er sötnos! Tack för att du/ni delar med er! Hoppas på uppdateringar ibland från er! Kommer sakna er i bloggvärlden! Kramar Anna