söndag 11 maj 2014

3-års kalas & "tillbakafunderingar".

För ett år och en dag sedan hade vi absolut ingen aning om vad som väntade oss dagen efter. Att  Daniels telefon skulle ringa kl. 12:12 och att det skulle stå AC på displayen. Att samtalet skulle vara barnbeskedet. Det underbara barnbeskedet vi väntat på och längtat efter i x?-antal månader men med ansökan i Sydafrika i 9 månader (alltså väldigt kort tid just då med tanke på de flesta andra sökanden). Att världen liksom snurrade så vi blev yra likt att ha tagit en tur i virvelvinden på Tivoli. Att jag var som Saharas öken i munnen under min bilfärd hem. Att vi skulle se dig på dataskärmen kl. 14 på din tvårsdag, älskade Leo. Att ditt namn blev en självklarhet på ca 15sek. Att vi skulle sitta i telefon i drygt sju timmar den dagen. Att vi inte skulle sova en blund. Att vi skulle få träffa dig 15 dagar senare och juridiskt sett bli en familj dagen efter i Sydafrikansk domstol. Vilken upplevelse! Vilken dag!

Igår hade vi 3-årskalas för dig. Det var en mycket lycklig pojke vi såg här hemma, det tror jag nog att alla gästerna kan hålla med om. Nu vet Leo vad kalas är :) När jag för trefje gången bytte kläder på Leo (att dricka ur konstiga sugrör är inte lätt), sa Leo. -Många, många hoppa e min vän. E rolit klaset!



Tack än en gång för sonens presenter. Det fanns pengar, kläder, fotbollar och mål, Briobro, mattermos, liljekonvaljer, keps, pool, böcker, leksakshästar och kaplastavar i paketen (hoppas allt kom med). I morse då jag tog fram Briobron i kartongen sa Leo -Jaaa, e farfars pesent! Otroligt observant tycker vi eftersom det var ganska mycket igår och kartongen var ouppackad :)


Naturligtvis blev det fiskedamm på kalaset. Små roliga presenter hade inhandlats och 12 st av gästerna fick äran att prova fiskelyckan i den dammen.

Under dagen lånade vi filmen Lejonkungen av våra vänner, mycket uppskattat.


Ingen middagsvila har tillåtits idag så nu får vi se hur lång insomningen blir ikväll. Igår såg det ut såhär, favoritsovställningen.


1 kommentar:

Johanna - Mamma till Leija sa...

Att fira första kalaset är speciellt! Han är ju för go lille Leo! :) Kramis