lördag 21 juni 2014

Midsommar 2014.

Vårt traditionsenliga midsommarfirande med familjerna Pommers*2 och Ivarssons gick i år av stapeln hos fam M Pommer. Vi hade äran att även ha Malin S med sina två barn med oss detta år. Vädret kom att visa sig från sin bästa sida och vi kunde sitta ute i kvällssolen och smaska i oss en massa svensk sommarmat och skölja ner det med lite starkt ur det lilla glaset. Vi tävlade givetvis om vårt vandringspris (kungafamiljen uppusslat på tavla med alla de nya familjemedlemmarna infällda på olika vis). Ivarssons låter tavlan pryda väl utvald plats i sitt hem även detta år. Det tackar övriga tävlande familjer för ;)
Det dansades under den provisoriska midommarstången/trädet till tonerna av "Små grisarna". Man tager vad man haver...


Idag var Leo så trött efter festen och av att inte ha fått sova middag idag att han somnade vid matbordet. Då for vi raskt ut på sonens favoritsysselsättning, snigeljakt, så var det problemet löst. 20:15 knoppade han in bums då han lade sig, man tackar :)

Föräldrarna roar sig då på detta vis...hmmm, var det Midsommardagen idag? Ooops!Fam Crona loggar ut för denna midsommar. Sköt om er alla!

Inga kommentarer: