onsdag 11 juni 2014

Uppdatering...

...from us.
Ja var ska vi börja? Vi tar de två stora händelserna först naturligtvis. Leo har fått en ny kusin. En liten prinsessa på 2700g, vid namn Siri har fötts. Grattis storasyster Alva, mamma Eva och pappa Jeppe. Välkommen Siri! Leo pratar mycket om "schinen" (kusinen) Schiri och att han och jag ska hålla henne upp i luften och säga -Heeeej Siri! Det hör till saken att vi sett "Lejonkungen" ett antal gånger nu och där håller de upp Simba inför de andra djuren för att välkomna honom till världen. Fin liknelse av sonen tycker jag.

Min syster Emmi är numera legitimerad röntgensjuksköterska och tog sin examen i förra veckan. Duktigt kämpat gumman! Jag fick äran att vara inbjuden på ceremonin, fantastiskt stämningsfullt och rörande.
I fredags bjöds det sedan till gille med helstekt gris, DJ och hela faderullan. Det var en alltigenom rolig och välplanerad fest. Tack Emmi o Carl!


För övrigt gäller det att vara på sin vakt hela tiden. Leo har sedan treårsdagen testat det mesta. Spola ut kalsonger i toan, tvätta sängen med toaborsten, försökt klippa fingrar och kläder med vår  minsta och mycket spetsiga sax och tänt ljus med tändstickor bl.a. Det sista låter ju otroligt och oansvarigt men så är det. Vi var hos mamma/mormor när Leo i två minuter var ensam i hennes vardagsrum. Det var farligt tyst så mamna kikade in. Då brann lågan på ljuset hon har på bordet!! -Leo kan fäll! säger sonen med ett stort leende. Han hade tagit tändsticksasken på en annan plats i rummet och lyckats tända ljuset. Tack och lov utan skador på vare sig själv eller inredning. Jösses, vi vill inte tänka på vad som kunnat ske, huuuuuu.

Annars gör vi mestadels sådant här:


Inga kommentarer: