söndag 16 september 2012

Månadens sak (september 2012).

Idag är det en månad sedan vår ansökan flögs till Sydafrika. EN månad, äntligen något att bocka av! Vi har bestämt oss för att köpa en sak varje månad. Detta gör vi av två anledningar, dels för att härda ut väntan och se räknaren slå om till ny väntemånad och dels för att mentalt försöka börja ställa oss in på att det faktikst ska bli verklighet med ett barn i våra liv.
Vi kallar dig "Kotte" och tror att det är ETT barn som kommer till oss. Det vet vi ju inte med säkerhet så i så fall får "Kottarna" dela på månadens saker.
Hur som helst kul och himla knepigt känns det att börja inhandla något på en barnavdelning som inte ska slås in ett paket och ges bort till släkt och vänners barn. Undrar om den konstiga känslan ens släpper innan dagen D.
Hur som helst här ser ni alltså månadens sak: En röd Barbapappamössa-URsöt tycker vi =)

3 kommentarer:

Anonym sa...

Underbar! Vilken bra ide att köpa en sak varje månad, det gillar jag! Puss och kram / Jossan

Lotta sa...

Åh vilken fin mössa!!! Underbar färg oxå, som kommer att klä detta lilla liv hur bra som helst, alternativt får dom ha den varannan dag om det blir två!:-) bra ide att köpa en grej varje månad, dels är det mysigt för er att handla till er själv, för en gångs skull och dels blir det inte allt på en gång när det väl är dax:-) tack för igår, alltid lika musigt att ses❤ puss på er

Jenny o Daniel Crona sa...

Tack för era fina kommentarer! :)