tisdag 9 juli 2013

Bad, post & grind.

Vädret har varit stålande idag med så det blev en målardag för Daniel, medan Leo (och jag) badade i poolen, "klippte" gräset och tvättade. När det började kvällas (som vi säger) togs det paus för att visa Leo-pojken svensk sommar. Vi tog med picnic och körde ut till stranden. Det är ju inte så mycket folk där kvällstid, vilket passar bra nu i anknytningstider.
Leo förundrades över sanden men främst över vattnet, badälskare som han är. Han pekade och snackade på sitt eget lilla vis och talade om för ett äldre par att det var jättemycket vatten här, bla bla bla... paret bara log och svarade att de såg att det var mycket vatten.
Sedan badade Leo, helt orädd som vår gosse är även för djupt vatten dessvärre, tills läpparna var blå och tänderna skallrade. Han hade minsann inte tid att äta något heller så det fick han göra då vi kom hem direkt innan läggdags.
Mannen i huset håller även på att sätta upp en grind som just målats vit, så att den snabbe lille syrken inte rusar ut på gatan.
Post har Leo också fått idag :) Pojkarna M och C hade skickat ett så fint kort på sig i fotbollskläder där de talar om att de är glada att Leo äntligen kommit hem och att de vill lära honom att spela fotboll, gulligt! Hmmm hoppas de inser att Leo ännu helst tar med händerna i denna sport.

 
Jag avslutar dagen och inlägget med bilden nedan som säger mig mer än tusen och åter tusen ord... just detta ögonblick har jag/vi väntat på i snart nio år.
Åh, vad lyckligt lottad jag är som har dessa båda fina killar hos mig!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lycka:)) kärlek från Helen

Åsa sa...

Blir lycklig ända in i hjärtat av att läsa allt ni skriver om! Tänker tillbaka på den tiden när mina barn var i samma ålder som Leo. Nu är de alla unga vuxna, tiden går fort skall ni tro, så ta var på varje minut tillsammans. Kram Åsa