söndag 28 juli 2013

2 månader idag!

I dag är det två månader sedan vi fick Leo i våra armar och dagen efter satt i domstol i Sydafrika och juridiskt blev föräldrar. Det känns avlägset på något konstigt sätt, trots att det inte alls är längesedan. Leo har utvecklats något enormt och det är inte längre "samma" barn vi ser. Vi visste ju att det skulle vara så här. Vi har mycket kontakter som sagt oss detta, men att själva få uppleva denna enorma explosion av känslor, uttryck, kroppsspråk och minspel är otroligt häftigt.
Ännu är han ganska tyst då vi träffar folk och börjar tjattra på då vi kommer hem igen.
-Ahhh, vi e emmaa! säger han och gör rörelser och säger ord han annars inte visar.

Vi har träffat en del folk denna veckan, vilket vi tyckt varit otroligt trevligt alla tre, men vi har märkt på Leo att han är orolig i sömnen och vill klamra sig fast på oss igen. Detta gjorde han mycket i Sydafrika. Vi känner att detta eventuellt kan ha ett samband, så vi ska ta det lite lugnare några dagar för att se om det förändras.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Denna lille kille har verkligen kommit rätt! Ni är så kloka och man kan se kärlek och stolthet i vartenda ord ni skriver! <3
/Fia

Anonym sa...

Grattis till er lille kille :). Bor i Lerberget med min man och vi står i kö för att skicka våra papper till Sydafrika, AC tror att det blir någon gång i höst. Gud vad vi längtar tills vi är hemma med vårt barn. Vänliga hälsningar Rebecca

Anonym sa...

Vill bara säga Tack för fina inlägg! Är själv en mkt stolt mamma till en kille född i SA! Vår grabb har fyllt tolv år, så det är med nostalgi jag läser om er och småbarns tiden! Den är ju förbi hos oss men nu är det andra tjusningar! (fick vår son när han var tre månader, 2001)
Hittade hit genom en gemensam vän!
Bor utanför Höganäs.