söndag 18 november 2012

Cool sparbössa & nytt kit

Gårdagen gav Daniel ett nytt klädkit m. beiga byxor, snygg matchande skjorta och en stickad tröja att kunna kombinera med. Det behövdes kan man säga. Att MQ bonusen sedan gav 20% på köpet gjorde ju inget. Nu kan han känna sig finfin igen =)

Efter Välabesöket bjöds det kaffe och kaka hos vännerna Pommers. Vi hade ännu inte haft tillfälle att träffa deras nya familjemedlem, lilla Elsa. Elsa är en liten blandrasvalp som är så söt så. Hon ser ut som en sån där leksakshund jag aldrig fick som barn. Ni vet de som hade batteri och kunde gå själv, skälla och så fanns det ett litet koppel till. Jag minns att dessa leksakshundar var bruna och lilla Elsa är däremot svart och vit. Hon var i alla fall underbart söt.
Då vi satt där och fikade sattes ett paket på bordet som var till oss! What liksom??? Vi fyller inte år, inte än ialla fall och motivationen var att den var till oss båda nu och sedan till "Kotte". Hmmm, Daniel öppnade den lätt skramlande saken och fram kom denna fantastiskt coola sydafrika taxibussparbössa. Håll med om att den är underbart retrohäftig?!
Familjen hade köpt den då de var på minisemester i grannlandet och den stod på en hylla i en butik, TACK! Att den dessutom är lite orange gör att den passar in ännu bättre i den blivande "Kotterummet" där det redan finns lite orange inslag.


Vi spatserade bort till svärmor och Kjelle sen, där lilla Alva Ellen skulle övernatta. Alva är ju allas vår charmtjej. Vi lekte lite och kollade småkisarna innan vi gick hemåt. Då hade vi varit på "resande" fot sedan kl.10 på fm och kastade oss i soffan.

Ha en skön regnsöndag. We´ll be back!!!

Inga kommentarer: