måndag 5 november 2012

Favorittidning, kisar & komplettering.

Idag när vi kom hem låg favorittidningen i postlådan:

Vad gäller kompletteringen vi blev ombedda att göra, handlade det om ett sk. aktualiseringsintyg. Det innebär att då medgivandet blivit ett år gammalt behöver det aktualiseras av kommunen för att säkerställa att inget nytt hänt på familjefronten utan att adoptionsprocessen kan fortgå. Tidigare var regeln att då handlingarna varit i SA i ett år skulle man uppdatera. Abba adoptions har nu nya regler och då ska man göra detta när medgivandet är ett år gammalt istället, vilket vårt var i september. Vår utredare på kommunen fixar detta intyg på engelska idag och sänder orginalet direkt till AC :)

Vi hälsade på de nyinflyttade små kisarna Millie och Lirkan som nu fått sitt hem hos Daniels mamma och hennes man. Se så söta de är! Den svarta (Millie) syns dåligt här där hon ligger ovanpå Lirkan.


 
Jag måste ju bara delge er en härlig elevkommentar från dagen. Då vi skulle gå in i matsalen utbrast eleven "Åhhh, vad gott det luktar! Det luktar mjölk!" underbar kommentar från en hungrig sjuåring=)

1 kommentar:

Eva sa...

Dom är ju för söta de små liven! Alva blev överförtjust och gullade, kelade och försökte bära dom på sitt eget lilla vis =)

Skönt att kompletteringen är fixad så ni kan släppa det nu. Nästa samtal är förhoppningsvis det vi alla väntar på ju!

Alvisen hälsar med några rejäla smackiga slängpussar till farbror och "faster"

Kram