torsdag 20 februari 2014

Fikor & "hattfest"

Veckan har innehållit flera mysiga fikor och trevliga möten. Jag beskriver inte var och en av dem mer än så här, men vi uppskattade dem alla. Tack, ni vet själva vilka ni är!

Det är ju nu den stora sportlovsveckan för alla skolelever i landet, så även vi har passat på att få försöka få till den känslan. I alla fall i form av egen sportlovsbio här hemma, då vi såg "Lilla Anna och Långa farbrorn", samt att vi hängde med vännerna på tipsrunda/skattjakt med korvgrillning idag. Leo travade hela långa rundan i skogen och ville absolut inte sitta i någon vagn. Vem vill det liksom, när man har flera äldre killar med på rundan som man ser upp till :) Glad var jag för det, då vi ju naturligtvis vill att han ska gå själv så mycket som möjligt.

Pojkarna i huset har haft "hattfest" i myshörnan ikväll. Daniel i keps, påtvingad av Leo och Leo själv i sin solhattsvariant med kepsskärm. Underbart att se när man tittar in i rummet.


Nu är beställningen från PompdeLux hemklickad. Ni har nog inte undgått att jag formligen älskar detta barnklädesföretag och deras kläder. Milda färger (även om vi oftast väljer de mest färgstarka till vår son) och utan stora fjantiga plasttryck från någon filmsuccé. Här visas några av plaggen Leo kommer att ränna runt i till sommaren:

1 kommentar:

Anonym sa...

Vilken mysig vecka ni har haft! :)
/T