onsdag 5 februari 2014

Leos tankar.


Idag sa mamma att vi skulle köra och köpa ny lera. Jag blev jätteglad för jag gillar att leka med lera. Den jag har är lite trist i färgen bara. Det blev så när jag blandade de fyra burkarna. Dessutom går den nästan inte att rulla längre. Det som är så kul. När vi hittade leran i affären fick jag hålla den själv och sedan lägga upp den på bänken till flickan där man betalar.
Mamma tyckte att vi kunde köpa lite fler pärlor också. Jag fick sådana där pärlor som man kan göra halsband av. Mamma sa att det var bra för finmotoriken, vad nu det är för något? Pärlorna är så fina kan du tro. De är som små stjärnor och andra figurer. Jag kunde själv med stor koncentration göra ett jättefint halsband. Mest tog jag gula och svarta blommor. Sedan speglade jag mig i min egen spegel på väggen i mitt rum. Jag var så stolt över resultatet!

Jag är lite förkyld i näsan och mamma gav mig nässpray igår. Jag mindes den där hemska flaskan sedan i höstas och blev jätteledsen trots att hon trodde jag inte sett den. Pi, jag höll på att kräkas, först på pappas axel och sedan i vasken.

Mitt nya favorityttryck är -De gå inte, inte. (Det går inte). Men som ni ser går det jättebra att sova i vagnen. Jag tycker att det känns tryggt att höra mammas steg i grus och snö. Hon travade ju visserligen iväg ut på vischan så jag hade inte så mycket distraktion att spana på. Kanske någon läsare skulle vilja ligga här och köras runt i den kalla vinterluften?

1 kommentar:

sicka sa...

Så mysigt ni har det.