söndag 30 december 2012

Glassbomb & kalkonmiddag

Nu ligger nyårsdesserten i frysen. Om utseendet blir som på bilden återstår att se, men goda tror jag bestämt att de är. Hallonsorbet, mascarponekräm och chokladkexbotten kommer att garneras med
hallon och guldkulor. Det ni, nobelmiddagen släng er i väggen liksom haha.


 

 Vännerna Magnus och Karna står för förrätten och blir den ens i närheten av fjolårets höjdare blir jag minst sagt nöjd. Mange är en mästarkock ska ni veta och spännande ska det bli. Spännande blir även årets huvudrätt som komponeras av värdparet Jossan och Henke. Jag vet att det spånats ett tag och att de alltid lyckas mycket väl. Ytterligare en familj är inbjudna och de står för snacks och godis. Tillika kommer vi att dricka både champagne och vin och smälla upp någon raket i skyn för att välkomna det nya året. Året som vi hoppas är det år som Kotte kommer till oss, håll dina tummar hårt för detta du med är du rar!

I dag bjöds det på familjesamkväm hos Daniels pappa och Karin. Kalkonmiddagen var superb och den lär vi stå vi oss på resten av kvällen. Möjligen slinker det ner en Irish coffee till filmen Avarar som visas på TV ;)

Daniels brorsdotter Alva fick en försenad julklapp av sin farfar och Karin idag. Vilket tjut! Ett lektält som det busades friskt i minst sagt.

I morgon far jag till min lilla 95 åriga farmor innan nyårsfirandet drar igång så GOTT NYTT ÅR på dig! Vi hörs 2013.

1 kommentar:

Anonym sa...

Gott nytt år till er! Vi hoppas också att nästa år blir året då telefonen ringer :-)
Så vi håller tummarna!
Hälsningar Ninni