söndag 9 december 2012

Julfest

Igår var det julfest med Daniels jobb. Detta lilla familjeföretag består av far, två söner och numera även Daniel. Vi blev hämtade vid 11:30 och kördes till en skyttehall, där vi blev omhändertagna av två instruerande och hjälpsamma personer som vägledde oss igenom en femkamp. Tävlingsgrenarna var blåsrör, pilbåge, pil och luftgevär både sittande med stöd och sittande med fallande måltavla. Det var skiiiitkul =) speciellt luftgevärsgrenen med fallande måltavla. Man fick liksom lite skidskyttekänsla.
Efter tävlandet åkte vi hem till en av ägarna företaget för lite Irish coffee och klädombyte. Sen bar det iväg i gemensam minibuss på frusna, isiga, snöiga och dimmiga vägar till Trollenäs slott där julbordet väntade. WOW vilken slottsmiljö och vilken mat! Mycket imponerande måste jag säga.
Vi hade en mycket trevlig dag och kväll! Tack för det K Schakt =)

                                                                                
Idag viner snön runt knuten och termometern står på -1 grad. Det har spåtts massor av snö i natt och i morgon så det blir till att ge sig iväg i god tid till jobben i morgonbitti. Gör det du också. Ta god tid på dig och snälla...håll avstånden. Med andra ord: Var rädd om dig!

Inga kommentarer: