söndag 23 december 2012

Julfirande med överraskning.

I går firade vi jul hos Daniels mamma "Mc Eivor" och "Kjelle". Daniels båda syskon med familjer var också där. Vi åt och drack gott och sedan var det dags för julklappsutdelningen. Eftersom vi endast köper klappar till syskonbarnen lutade vi oss lugnt tillbaka och smaskade på gotterna till kaffet medan de stora killarna delade ut.
Ooooops... ett paket adresserat till "Kotte" från sjungande mamman landade i Daniels knä! Vi kom alldeles av oss i fikandet ska jag säga.
Det var ett fantastiskt gulligt inslaget paket och vi bara log. Vi log en lång stund över omtanken, över känslan att hålla i ett paket inslaget i barnpapper som faktiskt var till oss, över värmen att vi också ska få äntra det där landet en dag, barnfamiljslandet.


Daniel öppnade paketet och där låg en jättefin väggdekoration i våra färger, mycket passande till "Kottes" blivande rum. Tack Eva! =)

Kusinerna fick vars sin peng och den minsta fick en jordgubbstårta och en bricka med mat i trä. Lilla Alva gillade främst tårtspaden som snabbt blev till en glass i hennes små barnaögon, hihi.
Resten av kvällen ägnade vi åt att spela spel medans Alva dammsög och provade skor i hallen, en av hennes stora passioner.

I dag har vi kokt risgrynsgröt och fikat med Daniels pappa och Karin som kom med en julblomma. Nu ligger vi på soffan och lyssnar till blåsten som viner runt knuten medan brasan sprakar och sprider värme här inne.

Vi önskar Er alla en fortsatt trevlig uppesittarkväll så här dan före dopparedan.

1 kommentar:

Sjungandemamman sa...

Varsågoda! Den var som gjord för Kottes rum ju :)

God Jul! <3

Kramar
Eva
"SjungandeMamman"