måndag 1 juli 2013

Nu kan jag! & Ny jacka.

Leo fortsätter:
Jag vaknade inte till förrän 4:20 i natt. De stora tyckte jag var så duktig så. Jag gnydde och snackade i 45 minuter sedan sov jag till klockan 7. Bra va?

Jag kan ju de där förbaskade orden, men de är ju så svåra att säga. Donky är mycket lättare, prova själv! Hur som helst, mamma-pedagog ryckte in och gjorde sex stycken bilder på några av de ord de verkar tycka att jag ska fatta. Vatten, fågel, hund, stol, ko och säng. Vilken blandning liksom? Jag tyckte hon verkade knas, men hon hade väl någon tanke med det hela, det brukar hon ha ;) Jaja, mamma frågade mig om de olika orden och jag pekade rätt direkt, även när hon busade till det och skulle lura mig men nixpix mamma. Mamma klappade händerna, jag for ut i köket till pappa som diskade, vi visade honom och han log stort och sa -BRA Leo!. Då sa jag BA! och klappade händerna. Jag blev så glad så glad. Jag vill ju kunna allt!

Mamma fick fri lek en timme och körde och köpte en jacka till mig. Jag blev superglad när hon kom hem och vi provade den direkt. Sen skulle vi visst äta mellanmål och den skulle av igen. DÅ blev jag ARG, riktigt arg! Först prova och sen inte få gå ut? Vad är det för trams?! Pappa lovade att vi skulle gå ut när vi fikat och minsann, han höll sitt löfte. Jag ska försöka minnas det.


Jag kan göra rörelserna till den kuliga sången " I ett hus vid skogens slut" nu. Den är så fin tycker jag. Kan du inte den så öva så kan vi sjunga den tillsammans när vi ses.

I kväll var jag så trött så trött. När pappa klippte gräset utanför vår tomt vid cykelstigen sprang jag efter honom hela tiden och det var LÅNGT ska jag säga. Mina små ben joggade i gräset hela tiden och då blir man så trött så trött.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket underbart litet charmtroll ni fått!
Heja Leo!;)

Anonym sa...

Underbara unge! Puss Jossan

Sicka sa...

Så mysigt ni verkar ha, och vad duktig Leo är som lär sig att förstå så fort. Han har en stark vilja det är bra. Så kul och läsa om alla framstegen. Hans klåda som stackarn har vad är detta. Kram till er o hoppas ni får sova över fyra snåret kansk ända till sju om man har tur, god natt!

Johanna - Mamma till Leija sa...

Sjukt rolig läsning ur Leos synvinkel! Den sången é poppis även här, så L & L kan göra den tillsammans!
KRAM

Anonym sa...

Ljuvliga Leo❤. Så roligt att följa Er som familj!!