lördag 29 juni 2013

2-0 & Alice Cooper.

Leo skriver:
Jag tänkte att ni kanske var lite nyfikna på resultatet av nattens derby mellan mig och mina föräldrar. Jag är själv lite ledsen att säga det, men det står 2-0 till dem. Jag gav dem vinsten ganska lätt faktiskt, men det behöver du väl inte tala om för dem va? Jag gör come-back en annan natt när de minst anar det, kanske redan denna natt...
Anledningen till att jag gav dem vinsten var att jag överaskades över hur fantastiskt skönt det var när jag märkte att det inte kliade så enormt på min lilla kropp. Tack tanterna på barnkliniken!
Jag skrek inte efter välling vid två utan småmös i en timme av den goa känslan att salvan verkade. Ja ja, jag ville krypa upp på pappa och känna när han andades och höra hans hjärtslag förstås, men vem vill inte det liksom? Hur mysigt som helst ju, speciellt när man har en pappa som min!

Annars har jag mest dansat i dag. Speciellt förtjust är jag i Alice Coopers "Poison". Därefter kommer "Whaka-whaka" med Shakira (bara för att de sjunger om Afrika såklart).

Jag blir så ledsen när en av dem går på toa eller för att ta en dusch, ja den ena är ju mamma och den andra är pappa. Jag vet mycket väl vem som är vem, men idag har jag blandat ihop dem vid några tillfällen. De säger att det inte gör något alls bara jag inte kallar dem för donky. Det gjorde jag en gång bara för att se hur pappa reagerade. Han skrattade och sa att han hellre hette mamma i så fall. Jag ska lägga det på minnet.

En sak till för idag. Har du testat att gå på tå? Det är superkul! Prova vet ja´.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Jenny! Kul att läsa er blogg. Jag har också en son fr SA som lider av torr kliande hud. Smörjer men det verkar inte ge sig. Kan du dela med dig av vilka salvor och krämer ni fick? Med vänlig hälsning, Olga

Jenny o Daniel Crona sa...

Hej Olga!
Vi smörjer med Miniderm på morgonen och fick en receptbelagd salva att smörja med fem kvällar, kropp och hår för att sedan utvärdera. Den salvan heter Ovixan. På kvällen skulle vi ta hydrokotison i ansiktet. Även det under fem dagar för att sedan utvärdera. Lycka till och hoppas ni får bukt med det. Läkarna sa att i annat fall ska vi utreda allergi.

Anonym sa...

Hej! Hmm... har du ngn mejladress till er jag kan använda - har tips att dela med mig av till er. /olga

Jenny o Daniel Crona sa...

Skicka du gärna din mailadress i en kommentar så publicerar vi inte den utan skriver till dig på mailen. Vi lägger inte gärna mailadressen här. Tack Olga!