söndag 18 augusti 2013

Lalandia


Det kom ett gulligt kort i form av ett föl till Leo från farfar och Karin som var på husvagnssemester. Leo pussade fölet och sa på sitt nasala vis "hett".
I går gick vi upp i ottan för att bege oss till Lalandia för att fira Kjells 60 årsdag. Han bjöd alla sina "barn" med familjer från torsdsg till söndag men eftersom det var för mycket för Leo körde vi ner endast för en dag. Oboy, vilken kanontrevlig dag vi hade. TACK Kjell! Leo badade hela dagen och åkte vattenrutchkanor stup i ett. När vattnet sköljde över honom sa han bsra "mer". Han är galen i vatten och lyckligtvis acepterade han puffarna när han nu helst ville vara i de stora bassängerna.
Vi vände hemåt strax efter 22 och var hemma 00:45. Leo sov som en stock och vaknade inte ens av blöjbyte. Alla tre snusade gott tills klockan 9 i morse!!
I dag har Leo varit hund, pappa apa och mamna elefant till sonens stora glädje. Ääähh det är inte vi som gör honom stollig, haha, bara lite. Leo skrattde så han kiknade när Daniel förvandlades till apa, underbar syn för mammahjärtat.


Inga kommentarer: