måndag 5 augusti 2013

Lillaro

I går satte vi oss i bilen och körde till Café Lillaro ,för att äta lunch och fika i deras fina lummiga trädgård. Vi bara älskar stället och att de supertrevliga ägarna dessutom är föräldrar till en liten ursöt flicka född i SA, gör det inte mindre kul att fara dit ;)
Ni kan tro att det var en fröjd för ögat att se dessa båda godbitar pussas innan de vinkade adjö för denna gång. L+L=sant.

Leo älskar att sitta i cykelsadeln och sist var det inga problem att sätta på honom hjälmen, men idag... TOTALVÄGRAN. Vi försökte med allt men inget fungerade. Till sist blev det med mer eller mindre tvång, vilken inte heller var så lätt kan jag säga. Leo gallskrek och höll in hakan allt vad han orkade och ålade sig undan trots att Daniel höll hårt i honom. Hoppas innerligt att detta inte håller i sig för då blir det big problem för mig att kunna cykla själv med gossen.

Leo gillar sin pool, men inget går upp mot den iskalla uteduschen. När den åker fram duschar han tills han hackar tänder och gärna lite längre om han får. Efter en kall dusch är det kul att leka lite med traktorn som Leo fått av Daniels jobb.


ETT barn har kommit hem från Sydafrika efter oss. Hoppas det rullar på i höst och vinter för alla er som har papperna i landet och bara väntar på att luren ska ge ljud ifrån sig och det ska stå Adoptionscentrum på displayen. Jag vet att väntan är olidlig och att man tänker att dagen D aldrig kommer, men det gör den med buller och bång. Ibland stannar jag upp och bara tittar på Leo, tackar för att någon annan tillverkat honom åt oss och att ytterligare några andra matchat ihop oss till en liten familj. Denna lille grabb har tagit oss med storm och flugit rakt in i våra hjärtan och satt sig tillrätta. Tack för att detta underbara sätt att bli förälder på existerar! Till er som tvekar, gör inte det!

Ps! Bloggen är nu uppe i 51000 sidvyer.

Inga kommentarer: