torsdag 15 augusti 2013

Pimpad dockvagn & pappas strumpor.

Is' s me again Leo:
Vet du vad? Mamma kom med en konstig grej som jag provade igår. En regnoverall. Jag gillar ju inte regn men med den där säcken på kanske det kan gå. Den var i alla fall prasslig och kul att ha på. Jag ville inte ens ta av den när jag började svettas.

Jag älskar min dockvagn massor. Mamma har haft den när hon var liten. Tänk ändå va, min mamma har varit en liten flicka. Ja sa okey när hon berättade det men jag tror inte på henne. Mormor kom med vagnen och bebisdockan som också varit mammas. Den hade en liten mössa på sig som mamma hade på huvudet när hon åkte hem från BB för 41 år sedan. Tokigt va?! Jag har pimpat upp dockvagnen lite. Jag menar det är ju faktiskt år 2013 nu. En silvrig handväska med två mobiltelefoner i hänger på sidan utifall att någon behöver ringa och få tag i mig. En batterdriven båt ligger brevid dockan och så har jag lagt dit ett par nycklar också.

I morse testade jag pappas otvättade strumpor. Jättesköna var de och mycket praktiska. Man behövde inte ha byxor då som du ser.

Nu säger mamma att vi ska äta " mejjamå" och jag älskar mejjamå. Det finns en frukt dom heter ananas. Jag vet det är supersvårt att säga men du, så god den är! Jag ska be mamma att få mer sån där mmmmm. Katten Gittan verkade inte gilla den konstigt nog. Jag tröstadehenne med orden -Enta Ghitta vi komme!
1 kommentar:

Ingrid sa...

Det ser bra ut roligt med barn dom kan dom LER. Kram Kram