torsdag 12 september 2013

Minisång, nya kläder & snor.

VI har i dag varit på vår livs första minisång och öppen verksamhet i byn. Det var helt otroligt hur bra Leo anpassade sig till det höga ljudet och alla barn med föräldrar. Då vi skulle fika kollade han visserligen skåpen och en del dörrar men det är klart att lokalen måste inspekteras före gossens dop, då vi ska ha bjudningen just där.
Leo klappade på trumman då det var hans tur, dansade och skakade med marackasägg samt åkte rutschkana och tog hänsyn till de andra barnen. Visst detta är kanske "smekmånad" vem vet, men det kändes bra i mammahjärta ti alla fall. Leo och kompisen Malva höll lite ihop kunde man nästan se.

Leo somnar numera i sin säng med någon av oss i sängen bredvid, även om det kan ta en stund att komma till ro. Han sover längre där nu innan han kallar och vill komma över till oss. Ibland ända tills fram på morgonen faktiskt, tjoho!
Natten som gick var dock ett undantag. Leo har blivit förkyld, snorig och hes och var ganska ledsen och i behov av att ligga på pappas bringa frampå småtimmarna.

Några nya plagg har inhandlats i en storlek större än den nuvarande. Man vill ju gärna inte stå där helt tomhänt dagen då alla kläderna blivit för korta. Kapahls "Newbie" är så fina tycker vi så ett par mjukisbyxor och två matchande tröjor fick det bli. En pyjamas med ugglor blev det också.


Ett par höst/dopskor har provats och ska hämtas hem inom kort (storleken fanns ej hemma). Kanske visar jag dem i bild här sen.


Sköt om er där ute i vida världen!
Poss poss

Ps! 19 barn födda i Sydafrika (av de beräknade 22) är nu hemma med sina nya familjer i Sverige :)

1 kommentar:

Anna sa...

Vilken gullunge ni fått! Trevlig helg! Kram Anna