onsdag 12 juni 2013

Ambassaden & final meeting

Idag har vi haft två viktiga möten. Ett av dem var på svenska ambassaden för andra och sista gången för att få Leos provisoriska pass och det andra var slutmötet med vår familjerepresentant på Abba.
Den här gången gick det inte lika enkelt att ta foto på vår pojke. Han grät hur vi än gjorde så det blir till att få honom att göra detsamma i passkontrollerna i Johannesburg och Paris haha.
På slutmötet med Abba gick vi igenom processen och fick sedan tillbaka vår livsbok. Vår familjerepresentant L berättade sedan för oss om varför de matchat Leo med just oss. Detta håller vi lite mer privat men mamman blev rörd till tårar. De har förstått vilka vi är!

Dagen (och natten) har gjort Leo så trött så trött. Nu sover han en sen middagslur innan det blir forell på favvorestaurangen.

I morgon beger vi oss till Pretoria zoo :)

That will be all for now, bye!

1 kommentar:

Sicka sa...

Fina ni vilken resa detta har varit för er inte minst inombords, jag kan tänka mig att det är mycket delade känslor som ni har haft under hela resans gång ändå från start. Nu är ni snart i hamn och får komma hem och leva livet på "riktigt" Denna lilla Leo har haft sån tur att få er till mamma och pappa, det är så roligt att följa er, ibland skrattar man och ibland fäller man en tår. Stor kram till er lilla familjen!