söndag 23 juni 2013

Tandborst & smörjälskare

Som titeln lyder går det alltid att locka sonen med hans bäste vän Tandborsten. Leo fullkomligen skiner när han ser den och vill "borsta" sina små gaddar. Mest går det ut på att käka tandkräm men vi får titta på hans tänder och borsta en och annan och eftersom detta sker flera gånger om dagen blir de flesta kollade dagligen. Önskvärt vore att denna tandborstkärlek håller i sig genom åren, hmmmm.

En annan kärlek är salva och smörja av alla de slag. Leo är van vid detta från sitt tidigare liv. Han har/hade torr hud och smordes in OFTA. Han tar sina små händer och gnider miniderm i hår, på mage, ben och gärna i munnen.

Ytteligare en kärlek är familjepussarna, men det tycker vi nog alla tre ;)

Håret växer fort! Vi har idag klippt det för tredje gången sedan överlämnandet. Visserligen var det inte så långt de senaste två gångerna men han blir så varm och kliar sig om det får växa, dessutom är han så CUTE när han är riktigt snaggad.

Vår grabb har förändrat sina matvanor drastiskt dessa dagar :) I dag har det smaskats gröt, kalops, youghurt, stekt ris med grönsaker, potatiskroketter m. svamp och beanaisesås. Allt detta sköljdes vid läggdags ner med en flaska fullkornsvälling. Good boy!

Potträningen går prima...oftast ;)
Ja som ni märker har denna kille "flourished" precis som de trodde att han skulle. Det är -Gittan kom! Mera katt!, pappa, jaaa, I tell you!, mjau, mamma, popo, hej!, boll, bebis (docka), gott, no, nähna och några andra ord dagarna igenom.

Vi har fått den bästa, ingen tvekan what so ever! Lovely Leo, du har tagit oss med storm.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Å vad fint och härligt att å läsa om er nya vardag!
Regina Kristensson

Miss Hultgren sa...

Hej!
Det är så spännande att följa din blogg för mig som är ny i adoptionsvärlden. Jag håller på att samla alla adoptionsbloggar på ett och samma ställe. Är det ok att lägga upp din blogg där?

Www.adoptionsbloggar.blogspot.se min adress adoptionsblogg@hotmail.com