tisdag 11 juni 2013

Gillar skor & sitta i garderoben

Ni kan då tro att vi fått en riktig liten skojjare :) Leo skrattar, busar och snackar sitt eget lilla språk så fort vi kommer innanför lägenhetsdörren. När vi är bland andra däremot är han tyst som en mus och vill sitta i knät men det är anknytning i allra högsta grad och något vi är mycket nöjda med.
Tandborsten, skor och smörja är vårt barns favoriter. Därtill att nu kalla på oss båda och vilja att vi ska sitta i garderoben eller bakom fåtöljen och mysa med hans saker.
Idag har vi varit ute och gått i drygt 5 timmar med lunch i parken inkluderad. Leo fixar detta finfint.
Spaghetti bolognese äter det lilla barnet på korsen och tvärsen nu och däremellan forell afrikansk pap n'stue och pommes, finsmakare ;)
På nätterna går det lite si och så. Det kliar och kliar på den bruna lilla barnakroppen. Vi är så tacksamma för denna lille grabb som tagit oss med storm. Det går överhuvudtaget inte varken att förstå eller se att det är samma rädda lilla gryn som vi träffade för exakt två veckor sedan.
Trädet i bild har så gott som vit bark och är en form av eucalyptusträd enligt vår guide.

2 kommentarer:

Jörgen Bergendorf sa...

Visst är det än häftig känsla att dels komma till ett exotiskt land och sen till på affären bli föräldrar på samma gång. Jag och Monica vet precis hur mysigt ni har det trots alla besök på myndigheter och ambasader. Stort grattis till er! Hoppas att man får se det lilla underverket när ni kommer hem.
Mvh Jörgen

Jenny o Daniel Crona sa...

Tack Jörgen och Monica!
Jag vet inte om du minns Jörgen, men för flera år sedan (på c+c möhippa/svensexa) sa jag att jag ev. Kom till att kontakta dig en dag. Du sa att du blev nyfiken. Det handlade då om hela denna process. Jag misstänker att du anade eller hur? ;) Hur som helst...nu är vi äntligen i hamn.
Kram till er båda!