torsdag 27 juni 2013

Nr 13, bagage & barnkliniken.

Vi kom hem till Sverige som den 13e familjen år 2013. Barnbeskedet kom den 13e och Leo är född den 13e. Slutsats=Den 13e är inte längre ett otursdatum, that´s for sure!

Barnkliniken har fått besök av oss idag. Det var första besöket till infektionsproverna och vi fick även hjälp med klådan och rosslet som stackars Leo störs väldigt mycket av nattetid. Detta hade han redan tidigare, men nu har vi fått den hjälp och de svar på mediciner vi fick med oss hem från Sydafrika som vi önskade, så det känns bra. När man har varit hos doktorn måste man givetvis leka doktor.

Hör och häpna... när Daniel stod i kön till apoteket ringde minsann budbilen! Air France hade hittat vår försvunna bagage, TJOHO. Nu tvättas, tvättas och tvättas det... Som ni ser var det ett GANSKA efterlängtat bagage ;)

Vi har lyssnat/tittat på "Åh Honki-Tonki" ett antal gånger nu och det sista Leo gjorde före insomningsdags igår var att stoppa vällingdrickandet, titta på mamma och utbrista -Ååååå donki, ååååå donki! söte pöte.


1 kommentar:

Anonym sa...

Ser att er lille son provkör en John deere på sista bilden i sviten. Det är den enda traktror jag kan.
Ha det gott!
Anneli