måndag 3 juni 2013

What a day!

Leo har varit på sitt allra mest strålande humör idag. Vilken kille vi fått! Hjälpsam och dukar av och fixar och springer omkring.
Att åka vagn var ju en fantastisk upplevelse och att få dricka färskpressad apelsinjuice ur sugrör. Passfotograferingen gick smärtfitt eftersom fotografen var så proffsig att Leo inte ens hann reagera över att han satt ensam på en hög och smal stol innan kortet var fixat. Sedan kollade vi in den svenska ambassaden vilken vi ska besöka för första gången på onsdag för att Leo ska få sina fyra sista siffror i personnumret tilldelat sig.
Föräldrarna var hungriga som bara densingen och Leo somnade i vagnen. Vi slank in på en restaurang och smaskade i oss vars sin T-bone steak, en liter öl, ett glas rött och en sparkling water för 108 svenska kronor. We like!
Vår familjerepresentant kom på besök till lägenheten och var så imponerad över framgången för Leo. Han skrattade (vilket hon aldrig sett honom göra) men höll sig tätt intill oss. Good boy! Det är anknytning det :) I morgon ska vi besöka mödrar som säljer egentillverkade saker genom Abba, för att på så sätt kunna försörja sig.
Over and out!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh Jenny och Daniel, vilken dag, följer er noga, låter som det varit en toppendag, vilken liten grabb ni fått, matchningen verkar perfekt!
Anneli

Anonym sa...

Låter som en underbar dag! Finaste Leo! Puss Jossan