onsdag 19 juni 2013

Sedan sist...

Sedan sist har vi nu äntligen anlänt till Sverige och vårt hem. Det tog oss drygt två dygn med förseningar, inställda plan, frustration, hjälplöshet, ut-i-natten-med-liten-pojke-i-minusgrader-och- inte-veta-vart-man-ska-ta-vägen rädsla, fortfarande-vänta-på-vårt-bagage-ilska m.m. som gjorde att vår hemresa blev allt annat än bra för Leo och oss som familj men NU är det över och vi är hemmaaaaa. Vilken lycka! Vad man har bra levnadsstandard alltså!

Vi blev högtidligt mottagna av nära och kära på Kastrup och överväldigades över omtanken och känslan bakom flera av de handlingar som gjorts här hemma för vår skull :)

Leo fann sig tillrätta direkt (efter att ha skrikit hela vägen från Danmark av att sitta fastspänd i bilstol) här hemma och pekade, log och nickade åt allt från spis till sin säng. Det verkade minsann som om han kände att "det är här vi ska vara". Sedan kröp han in under lövet i sin kuddhörna kallade -Pappa kom! och sa aaah. Efter det satte han i gång med att bjuda kaffe i sin leksaksservis.

Nyheterna för idag är att säga "Katt-Gitta-kom", "Jaaa pappa baaa" (och klappa i händerna), mjau, nähna (näsa), ligga på rygg i sin pool, klia dockan på ryggen och bjuda hen på låtsatskaffe, meddela oss att han behöver och sedan kissa på pottan två gånger, kikna av lycka då han sattes i sin äpplegröna sittvagn samt äta potatis, gräddfil och lite matjesill. That´s our boy!

4 kommentarer:

Eva sa...

Så skönt att ha er hemma äntligen! Blev orolig när inga svar kom. Lillemannen har funnit sig tillrätta minsann och han verkar ju så harmonisk och lycklig.

Fanns ingen möjlighet att vara med vid mottagandet på flygplatsen som ni vet, men hoppas ni känner hur glada vi är för er skull och att ni är hemma igen <3

Kram

Anonym sa...

Underbara unge!!! Puss Jossan

Anonym sa...

Härligt att läsa att ni är hemma! Tack för vi fått följa er resa. Önskar er så klart all lycka!
Kram Susse

Anonym sa...

Äh vad underbart att läsa! Det är så spännande att läsa om er resa :). Det betyder så mycket för oss andra
som också väntar och längtar . :) LYCKA TILL!