lördag 14 december 2013

Apkul, mums & Lucia.


Nu börjar de få dvd filmer vi har bli både enformiga och repiga. Det förstnämnda främst för de vuxna i familjen misstänker jag. Det tittas inte mycket på Tv och film för Leos del men visst kan det vara kul att ha något att välja bland när det sker. Jag menar Totte, Bamse och Petson kan vi nu ganska väl. Det ska bli Apkul med Nicke Nyfiken som omväxling. Daniel verkade se mycket fram emot detta, av ansiktsuttrycket att dömma.

I torsdags fyllde en kär vän till oss 40 år, så vi beslutade oss för att tillsammans med två andra familjer som vi umgås med att lussa för honom. Hela familjen var hemma (som tur var) och verkade uppskatta att vi våldgästade dem. Åtminstone såg det så ut ;)

Käre tid då gott....lakritsfudge från Chocolatte. Det godaste goda och jag slipper ta fram Icas buffe'tidning och göra kolaprov på spisen. Slut kommer de ju att vara tja, ska vi gissa på tisdag em? Farligt goda!

Wiiiihow, vi har blivit bjudna på rejält gille, eller fest som vi säger i resten av landet. Det ska bli hur kul som helst så vi får nog börja öva Leo på att vara ensam med mor/far föräldrar så att vi kan lämna honom trygg när det blir dags. Ännu har vi inte gjort detta.

Ytterligare ett barn fött i SA har kommit hem till Sverige och sin nya
familj :) Grattis säger vi!

 Dags att klä oss varmt för eftermiddagens lusseridning hos Daniels arbetskamrat. Leo har längtat så -Leo schitta häschten Olle. Leo hida jäml.3 kommentarer:

Lina Johansson sa...

Hej! Det var en fin blogg ni har. :) Jag undrar om ni vill skriva under min namninsamling för att hjälpa övergivna och föräldralösa bebisar i Tanzania.

Jenny o Daniel Crona sa...

Tack Lina!
Vi uppskattar att det finns engagerade personer som du som jobbar för att hjälpa barn i världen på olika sätt. Vi avböjer vänligen frågor som denna som dyker upp då och då. Detta med anledning av att vi valt några projekt och bistånd att stötta på olika vis och vi känner att vi inte kan medverka överallt tyvärr. Hoppas att alla ni läsare förstår varför och respekterar att vi avböjer. Det handlar inte om att just detta projekt är mer eller mindre viktigt än något annat.

Karna sa...

Härlig blogg ni har. Jag har dåligt hunnit läsa på senaste tiden men så roligt att läsa om er. Ja uppvaktningen var väldigt uppskattad :)!
God Jul och Kram på er!