måndag 2 december 2013

Tropikariet, hungrig & Tivoli.

Pappa Daniel fyllde år i lördags och vi beslutade oss för att hoppa över kalas eftersom vi ganska nyligen haft dop för Leo. Vi firade dagen med ett besök på Tropikariet. Favoriten för åtminstone den yngsta medlemmen i familjen var fiskarna (hajarna). Leo stod framme vid glaset hur länge som helst och tittade och pratade om fisken. Vi hade sällskap av familjen P och pojkarna hade så kul tillsammans. Vi tog det med ro och lät alla ta sig den tid de ville vid djuren. Innan vi åkte hem tog vi en fika tillsammans vid surikaterna och sköldpaddorna.
Daniel, Leo och jag hade planerat ett restaurangbesök i stan men ändrade oss och beställde hem plankstek i stället. Mmmmm...
Innan maten var på bordet var vi alla vrålhungriga:
 
                                   Fyra minuter senare.
 

I går begav vi oss till Tivoli i Köpenhamn på julfest med Daniels jobb. Vi var där tillsammans med familjeföretaget han jobbar åt och alla våra barn (6 st). Vilken dag! Supertrevligt, roligt och gott. Tack för denna dag! Fantastiskt generöst :) "Åka karusell o äta karamell..."
 
   
 
 

Idag har vi varit hemma och mekat med cykeln, till åtminstone två familjemedlemmars stora glädje. Eller vad säger ni Moppa och Crille?
 
 
 






2 kommentarer:

Eva "SjungandeMamman" sa...

Vilken härlig helg ni haft! P&K

Anonym sa...

Hej!
Jag har aldrig kommenterat här men jag kände att jag ville berätta att det är så mysigt att läsa om er. Hela bloggen är fylld av så mycket kärlek!!
/Ann-Sofie