tisdag 4 mars 2014

Paket & lagat.

Nu kom det hett efterlängtade paketet på posten, innehållande sommarplagg från Pomp deLux. Vi gillar dem skarpt, vad tycker du?


Först träffade vi mormor som passade Leo, när mamma Jenny var hos tandläkaren. De roade sig på lekplatsen i mormors by så länge. Leo fick till och med upp mormor i rutschkanan. Sedan fikade vi vuxna, medans sonen käkade lunch. Leo har ju som sagt en del problem med att äta grönsaker, förutom ärtor och majs. Igår fick vi honom att svälja pyttelite sallad, även om det tog 25 min...vatten och is lockade i glaset och höll slutligen på att smälta. Nåväl, hos mormor åkte det ner lite rödkål och morot (att han klöktes efter varje tugga talar vi tyst om) ;)

Vi bjöd hit farmor på eftermiddagskaffe, kaffebröd hade hon med sig själv, mums!

Minsann så hörde jag Leo räkna från ett till tio på egen hand vid ett tillfälle idag. Tidigare har det mest hörts -Sju, åtta, nio, tiooo!

Man kan som ni ser använda ett Ikea-lekkök på många olika sätt. Det ni ser nedan är Leos vanligaste.Åh, ja just det...vår gosse kan sitt fullständiga namn, även om det låter otydligt för utomstående. Fram tills igår har han sagt -Cana...och ibland på slutet -Cona. Men igår släppte det. -Crrrrona! hördes flera gånger samtidigt som han tog i något alldeles förskräckligt.

Inga kommentarer: