söndag 23 mars 2014

Sten & kalas.

Som ni alla vet är vår trädgård i förvandling och den börjar minsann ta form så smått. Jag är både stolt och imponerad över makens kunskaper och energi. Bilden ni ser togs vid middagstid och nu är hela den nya altanen stenlagd och även gången mot garaget. I morgon ska det visst kapas lite bitar här och var. samt läggas stenmjöl och paddas. Flera okända personer i byn har positivt kommenterat Daniels jobb då de promenerat förbi. Kul!

Leos sandlåda är klar, sånär som på den bakbara sanden. Så länge nöjer han sig med att göra "geggamojja" (Leos nyaste ord), i grus och stenhögen bredvid.

Ett par nya vår/sommar dojjor är inköpta till pågen. Expediten var så rar och gick och hämtade en rabattkupong bakom disken. Den hade egentligen bara skickats ut till hushållen i närområdet. Man tackar! Gulligt av henne :) Då klapp vi till direkt.

Leos vimplar har kommit upp i dörrhålet intill hans lilla rum, jättefina tycker vi alla tre.

Igår var det födelsedagsgille för svärmor. Mina grabbar matchade varandra utan att vi tänkte på det. Kan det bero på samma smak i klädval månntro? I och för sig är det jag som inhandlat Leos utstyrsel men håll med om att de ser söta ut där de går tillsammans hand i hand och bärandes på Leos stol, på väg till kalaset. Det var en mycket trevlig kväll. Tackar Eivor o Kjell!
Alla gäster fick dessutom var sin doggybag med sig hem med lunchmat till söndagen, inte illa, inte illa alls :)


"Schåja, schåja bebisch. Måste bosta tändona. Baaa dokti!" Okey?? Hmm, med kniven nedstucken i halsen tippade jag mer på att han övade sig på att bli fakir.

Opps, här går det undan... Nu får vi kanske dra i handbromsen när det gäller bokval?

Nu har det äntligen, enligt AC, anlänt en familj med sitt sydafrikafödda barn till Sverige, årets första :)

Inga kommentarer: