fredag 24 augusti 2012

Om du vill hjälpa oss

Om du känner att du vill hjälpa oss i vår adoptionsprocess, är alla bidrag mer än varmt välkomna. Vi sväljer vår stolthet och ber om hjälp. En del delbetalningar inför adoptionen är gjorda, men vi har ännu inte hela det belopp som det kommer att kosta oss vid nästa tillfälle, barnbeskedet med tillkommande kostnader. Vi sparar naturligtvis själva och har fått ihop en bra slant, men det saknas en del. Vi är medvetna om att vi behöver låna också, men om lånedelen blir så liten som möjligt är det ju bra.

Vi vill inte att ni ska känna er tvungna att bidra och vi kommer absolut inte att värdera er mindre om ni inte gör det, det är helt valfritt. Vi känner bara att man inte kan få hjälp om man inte ber om det, så därför gör vi det här. Då kan alla göra som de själva känner. Alla bidrag mottages VARMT.
Vi tänker att många bäckar små...

Vi har ett adoptionskonto på Swedbank, med kontonummret: 8214-9, 923682877-9 (Jenny Crona), där varje hundralapp är till enorm hjälp. OM du vill stötta oss med ett bidrag, var vänlig skriv ditt namn på inbetalningen eller ge dig till känna på något annat sätt.

Återigen, detta är självklart frivilligt! Vi gillar, älskar och håller av er oavsett.
 
 
Stor kram Daniel o Jenny
 
Ps! Det går även att klicka på fliken under våra längtans/väntans bilder "om du vill hjälpa oss" där samma information ligger kvar tills vårt efterlängtade barnbesked kommit.
 
 
 
 
 
 
 

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag är så stolt över er! Hoppas att vår loppis kan ge en slant! Puss Jossan