lördag 27 oktober 2012

Helgen

I torsdags var Jenny på modevisning med sin mamma och Daniel var på Skånebils familjekväll med Kjell och sin bror. Modevisningen gav en del aha upplevelser vad gäller butikerna som visade, men för övrigt var det väl lite si och så med arrangemanget om man ska vara ärlig. Daniel provade några nya bilar och åt buffé.
Trevligt att komma ut på något en vardagkväll.

Fredagens middagsmat från Citygross matkasse var lite och så. Vi är inte så förtjusta i svarta bönor och sedan skulle man göra eget tacobröd. Tyvärr var vetemjölet slut så vi fick ta grahamsmjöl och det gjorde ju såklart att de där bröden blev mycket torra och barkliknande. Bättre lycka i kväll då kycklingfilén står på menyn. Den ser god ut på bild i alla fall. Vi har ju varit borta någon kväll och därför har vi nu två rätter tillgodo. Dagen idag bjuder på slappe, promenad och målning av mopperam. Eventuellt börjar Jenny på sin skrivuppgift som ännu bankar på porten att skulla lämnas in :( ,men som sagt läs EVENTUELLT! Alla de skriftliga omdömena (140st) inför utvecklingssamtalen är nu klara, tjohoooo vilken lycka. Såhär i efterhand känns det skönt att förra söndagen ägnades åt dessa.

I morgon bjuder Jennys mamma på oss på lite mat, annars inget på agendan denna helg.

Sköt om er alla och glöm inte att ändra till vintertid i natt!
PS, Vi har inte hört något om något/ra barnbesked igår så antagligen var det tyst i Sveriges stugor, men man kan ju alltid hoppas att man har fel!

1 kommentar:

Lotta sa...

Tjoohoo vad skönt att du är färdig med dom:-D men herregud.. 140 stycken?? Jag är impad.. Sören vad du har varit duktig vännen!! You rock girlfriend!<3 hoppas ni har en skön lördag:-* jag och Eddie har varit och handlat vinterjacka till honom. Har svår huvudvärk nu och skyller ALLT på min kräsna, villrådiga son!!;-) puss och kram på er och hälsa mamma Lena imorgon!