måndag 15 oktober 2012

Sjuk, skuggning & matkasse.

Daniel har ont i halsen och frossa idag. Tur i oturen så blåstes jobbet av p.g.a. regn, så han kunde köra hem och kurera sig under filten. Hoppas på snabb bättring!

Jenny blev ju "skuggad" av projektledaren från Halmstad högskola idag. Det är ju alltid lite småpirrigt eftersom man så här i början känner sig som en lärarstudent igen. Hur som helst så går det ut på att man ska få tänkande frågor som man analyserar och samtalar om vid nästa tillfälle. Skillnaden mot lärarhögskolan är också att man kan be om hjälp kring vad som ska skuggas för att få en bättre bild av sådant jag kanske inte själv ser i klassrummet.
Vårt samtal efter dagens slut gjorde mig verkligt glad och upprymd. Kul att få positiv respons ibland, vilket ju annars sällan sker eftersom man är ensam vuxen i rummet med eleverna. Naturligtvis fick jag utmaningar men jag fick också väldigt mycket cred. Jenny = glad.

Vi har under en ganska lång tid funderat på att testa någon av alla de olika matkassar man kan prenumerera på från olika företag. Vi har kikat lite på några olika som tidigare inte levereat på våran ort. Kanske inte världens metropol vi bor i förstås? ;) men nu levererar Linas matkasse samt Citygross matkasse här och vi bestämde oss för att testa den sistnämnda. Vår första leverans kommer på måndag och vi kommer att berätta om vad vi tycker här på bloggen så snart vi kommit igång. Anledningen till beslutet är att vi önskar variation i vardagsmatlagandet. Vi beställde varannan veckas prenumeration några gånger så får vi utvärdera efter det.

PS! Kollade just mellan tårna... JO minsann, det börjar växa ut simhud där och Daniel som jobbar utomhus har numera en tendens till begynnande gälar. Pleeeease stop raining!!!

1 kommentar:

Sjungandemamman sa...

Krya på dig Daniel! Vad behändigt med gälar förresten om man blir täppt i näsan finns ett alternativt andningssätt :) Ja när ska det sluta regna egentligen??

Nu hoppas jag folk budar lite på min Bloppis alltså! :)

P&K