söndag 14 oktober 2012

Vår helg

Helgen 13-14/10-12
 
I går (lördag) studerade Jenny sin litteratur på förmiddagen och efter lunch fick vi besök av Daniels bror och hans dotter, tillika Daniels fadderbarn Alva "Alvisen". Det fikades, lektes och vilades lite på mattan som ni ser. Senare på eftermiddagen fixade inför kvällens middagsgäster Fam Johansson/Ivarsson. Desserten syns i bild och slutresultatet blev lakritsmaränger m. hallon och grädde, mums.
 Idag (söndag) slutfördes litteraturstudierna och förberedelserna inför morgondagens "skuggning" pågår i detta nu. "Skuggning" innebär att någon studerar den lektion man genomför och skriver ner vad som händer. I efterhand analysersar man och diskuterar lektionen.
Vid halv tre infann vi oss hos Jennys pappa för att fika på lite klassisk höstfika, nämligen äpplekaka m. vaniljsås. Tommy är specialist på just denna dessert så det slank ner i ett nafs. Katten Ozzi vilade den mesta delen av tiden, vilket även vår egen Gittan gjorde då vi kom hem.
 Nu lite rester från igår och sedan favoritprogramet Solsidan och efterföljande Davids hörna.
 
PS! Bloggen har nu passerat 10000 besökte tillfällen =) För er som undrar JA, månadens sak är inhandlad och kommer i bild så snart räknaren slår om till 2 månaders väntetid. Håll ut!
Hoppas det inte har börjat växa simhud mellan dina tår, med tanke på allt regn bör du vara uppmärksam på just detta ;)
SÖNDAGSKRAM FRÅN OSS

2 kommentarer:

Anonym sa...

Ha ha simhuden börjar skönjas, tänk på att jag bor vid ån numera och den stiger vid regn!
Anneli

Eva sa...

Min lilla "Alvisen" hade det ju himla gott på mattan framför spisen. Katterna ser inte heller ut att ha det särskilt illa ställt :)

Kramar