onsdag 31 oktober 2012

Test & fikamys

Efter en längre tids ovisshet och eget laborerande med anledning av misstanke om ev. glutenintolerans, köptes idag detta självtest:

 
Testet har 93-100% tillförlitlighet och påvisar om du har lgA celiaki-antikroppar i blodet. Om testet visar positivt ska läkare kontaktas för att säkerställa diagnosen, men vid negativt test kan man ju koppla bort misstanken. Testet görs genom ett blodprov och syns efter 5 min. Det var 5 mycket nervösa minuter som passerade då blodet och stickan väl låg i samma vätska. Resultatet blev negativt!!!! WIIHOOW =) Skönt, då vet vi det!

Under dagen idag har jag (Jenny) varit och lyckönskat en vän som just fått en liten flicka. Lilla Lova fick en ljusgrön muminfilt i bomullschenille från yllefabriken i Klippan. Vi brukar köpa dessa filtar till vänner som får tillökning och de uppskattas och används flitigt och under flera år, vilket är superkul. Då vet man ju att gåvan varit rätt.

Igår kom Daniels mamma Eivor hit med ett storkok levergryta. Denna rätt är en av Daniels största favoriter och själv äter jag också gärna det, men det är nog för att just Eivor gör den så god.

Daniel mår bra igen och är arbetsför i morgon.

PS! Tack du anonyma som satte in en peng på vårt adoptionskonto i förrgår.

Inga kommentarer: