söndag 21 oktober 2012

Promenad & omdömen

Dagen började med att vi tog en skön höstpromenad runt Vasasjön. Väl hemma igen startade Jenny datorn för att skriva på alla de skriftliga omdömen som ska vara klara i tid för elevernas utvecklingssamtal och Daniel körde för att hälsa på sin pappa en stund och sedan lämna in mopperamen på blästring.

Kl. 11:15 startade jag omdömesskrivandet och nu kl. 19:40 har jag endast svenskan kvar åt 18 elever. Pjuhhh, men som mitt motto lyder "Det som är gjort det är gjort". Jag har bara tagit en snabb paus för att värma lite rester till middag. Men vi har ju sommarlovet ;) Jag älskar mitt arbete i klassrummet och direktkontakten med mina elever och deras föräldrar, men inte det här evinnerliga dokumenterandet. Till viss del är det bra men det kan gå till överdrift också. Att jag slitit hårt idag är för att jag  i år vill kunna hålla någon dags ledigt av de dagar då vi faktiskt är lediga under barnens höstlov. Sedan drar utvecklingssamtalen igång så då kan det vara bra att vara utvilad. Det blir ju en del kvällsarbete då.

Nog om det... Igår tog underbare Putte hem segern i "körslaget". Han var verkligen väl värd tyckte jag (och åtminstone en person till) eller hur Lotta? Lite småkära är vi allt! hihi. Gittan tog segern med ro som ni ser.

Nu är det en kvart kvar tills "Solsidan" och sedan "Hellenius hörna" startar. Glöm inte det!

1 kommentar:

Lotta sa...

Yeeeaaa we like Putte!! A lot;-) haha!
Du är duktig Jenny och jag beundrar dej som tusan! Du har inte lite omdömen att skriva och för att inte prata om all planering du gör för att varje skoldag ska bli bra och upplagd på ett bra sätt! Vilket jobb du gör alltså!!❤ och visst.. Du har ju sommarlov.. ;-) love you❤ pössar och kramar