måndag 29 oktober 2012

Komplettering & ny fluss

Jaha... Daniel fick ont i halsen på nytt igår och under kvällen blev det allt värre. Idag blev det samtal och besök hos farbror doktorn som snabbt konstaterade att halsflussen kommit åter. En ny starkare penicillin skrevs ut så vi får hoppas på den.

Jenny har varit på föreläsning på Halmstad högskola hela dagen. Den ytterst personliga summeringen lyder... ett ack så betydelsefullt och intressant innehåll måste även framföras med en intressant och ickemonoton ton för att entuiasmera mig. Jag har trots detta många nya funderingar kring infrastruktur, grupperingar och olika typer av samtal som behövs för att göra i detta fall en skola framgångsrik. Mycket viktiga bitar som jag inte tänkt så mycket på tidigare, inte på detta sätt i alla fall.
Mitt under föreläsningen hör jag att min telefon burrar i väskan. Den var på ljudlös och det ringer sällan eller aldrig i den, i synnerhet dagtid, så jag tar fram den för att stänga av. Då ser jag B.....´s namn på displayen, vår handläggare på AC!!!!! Rent logiskt hinner jag tänka nej, det är omöjligt att det sker redan. Jag känner halsen bli torr och ansiktet bli lätt rödaktigt. Jag reser mig och lämnar föreläsningssalen med en tyst ursäkt. Väl ute i den folktomma korridoren hinner jag se att hon lämnat ett meddelande som jag ringer upp för att lyssna av. Pjuuuuh!!! Innan jag hört att hon behöver ett kompletterande papper...hinner jag tänka såja nu börjar strulet. Sedan säger hon i meddelandet att Abba ändrat sina regler och att vi behöver kontakta vår utredare för att ordna fram detta papper. Hon säger också att det inte är något komplicerat eller så.
Jag ringde Daniel som ju var hemma och bad honom ringa upp och få förklarat vad det var vi skulle fixa. Vi var ju antagligen inte de enda som blivit kontaktade idag så telefonkön var milslång och sedan hade AC stängt för dagen. Vi är ju ca 25 par och några ensamstående som i dagsläget har våra handlingar på plats, så alla dessa blev säkert kontaktade, därav kön. I morgon är Daniels uppgift att greja med detta. Undrar vad det är som ska ordnas fram? Vi har fixat så mycket papper så det är svårt att se att det kan finnas något mer, men skönt att hon sa att det inte var komplicerat i alla fall. Hopppas hon har rätt!

Kvällens meny från Citygrosskassen (den sista från förra veckan) var tomatsoppa med bratwurst, riktigt god kan vi säga.

Ha en fortsatt skön måndagskväll!

2 kommentarer:

Åsa sa...

Håller tummarna att det är en enkel komplettering. Åsa

Sjungandemamman sa...

Åh gud, förstår att du blev en aning torr i halsen när det ringde därifrån =) Det är förhoppningsvis en kvick komplettering ni måste göra.

Krya på dig Daniel önskar fadderbarnet Alvis m föräldrar!

Kramar