onsdag 9 januari 2013

Before & after.

Vi har i flera års tid hållt tummarna för att våra köksstolar inte ska braka samman och skada någon allvarligt då h*n sätter sig. Laga då? Jodå, vi har försökt att på allehanda de sätt och vis försöka få de där träpluggarna att sitta fast ordentligt men nu var det stopp även för dem. Möblemanget har hängt i och varit oss troget sedan Sturegatans tid år 2000, så det har ju levt upp till förväntningarna.
Redan för några år sedan hade vi i princip bestämt oss, men då blev adoptionsprocessen verklighet och vi ansåg oss inte trygga med att lägga pengarna på nya köksmöbler. Nu ramlade de i stort sett sönder så vi gjorde slag i saken. Det där sparandet blir nästan maniskt till sist, men förhoppningsvis lönande i slutändan.
I dags datum är det exakt samma möblemang som tilltalar oss och dessutom är det ju kanon att handla efter jul då allt är till kampanjpriser.
Det blev nytt bord, nya stolar, ny matta och ny lampa i julklapp åt oss själva. Nu behöver ingen besökare vara rädd att bryta ryggen heller ;)
Vad tycks?
Före:   
Efter:
                            
Före:
     
Efter:




4 kommentarer:

Maria PJ sa...

Snyggt!

Emmi sa...

Mycket tjusigt! :)

Lotta sa...

Mycket snyggt!! Jag gillar dom retro stolarna väldigt mycket, sketasnyggt! Och ja, man har ju haft andan i halsen, både en och två gånger med dom gamla stolarna *fniss* Pöss på er❤

Eva sa...

Mycket tjusigt!