söndag 13 januari 2013

Firandet

Bröllopsdagen *5 firades på skansen i Båstad. Miljön där är alldeles fantastisk och vi fick ett rum med havsutsikt längst bort mot Spa avdelningen och vinterträdgården. Det kunde inte blivit bättre. I Spa avdelningen finns en ganska stor pool ( här finns inga bilder tagna av respekt för andra besökande), torrbastu, ångbastu med skiftande kulörta lampor i taket, en japansk låg varmbassäng med stjärnhimmel och relaxstolar, vatten samt varm Kullamust närhelst man önskade. Efter badandet bjöds det afternoontea i vinterträdgården, mums! Sedan var det dags för Jennys hot stone massage. In och ut ur behandlingsrummen for en massa kvinnor och en och annan man. Jag hann uppfatta att det var en ung snygg man där och tanken kom...det skulle inte förvåna mig om det är han som ska "ta hand" om mig. Där stod vi flera stycken och väntade och namnen blev uppropade. Karlen stod kvar en stund, tittade på sin lapp och ur hans mun kom naturligtvis...Jenny! Oh, shit! Hur ska jag nu vända mig? Klä av mig? Ligga på britsen? De första 5 minuterna kändes därför lite spända men han var ju så himla proffsig naturligtvis och jag kunde släppa dessa onödigt uppkomna tankar ganska snart. Hot stone massage är att rekommendera!
Middagen bestod av lax, oxfilé och choklad creme brulée. Lokalen var fullsmockad med folk så efter maten slängde vi oss i en soffa utanför rummet.
Lakanen på detta ställe alltså, VAR kan man få tag i sådana? Vi har införskaffat satinlakan men de är ändå så sköna som dessa var. Jag måste nog ha tar i liknande nån gång, helt ljuvliga.
Efter en frukostbuffé med ALLT du kan tänka dig t.o.m.brus vitaminer styrde vi Golfen hemåt till Gittan som troget väntade på oss.
Till Skansen återvänder vi nästa gång något ska lyxas till och få chansen att firas lite utöver det vanliga.


Hoppas du har en bra söndag! Vi inväntar ett litet eftermiddagsbesök av Daniels bror m. familj och i morgon bär det av till Halmstad högskola på workshop/föreläsning om "Att skriva sig till läsning", spännande.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Låter helt underbart! Kanske man skall ha i åtanke när man vill fira något speciellt.

filifjonkanmumin sa...

Hej
Smyger in ibland och läser er blogg...väntar med spänning på att ni ska få hämta ert/era små :) Lakanen på Skansen kan komma ifrån Beach House...Kolla där ;)
Mvh Angelica

Anna sa...

Grattis på bröllopsdagen i efterskott! Skansen är underbart, känns så lyxigt att få komma bort sådär! Kul att kunna följa någon annan i väntan och längtan (precis som vi) hittade in hit av en slump! Vi vet ännu inte vilket land vårt/våra barn kommer komma ifrån. Vänliga hälsningar Anna