lördag 19 januari 2013

The love of my life!

Daniel, du är mannen i mitt liv. Du gör mig glad, every time! I dag t.ex. då jag satt och kollade UR´s dataprogram till mina elever. Datorn sjunger "M=matte!" (Em élika me´matte!) och han utbrister borta vid spisen - VA!? Vem vill ligga med Hasse?, sa den det? och skrattar så blodådrorna håller på att krypa ur pannan. I just love him!
Sedan spelar jag ett program där man ska välja ansikten utifrån ledtrådar. Datorn läser upp följande ledtrådar medans jag klickar bort bilderna som inte överenstämmer med dem. "Halsen är smal. Ögonen sitter långt ifrån varandra. Näsan är avlång. Munnen pekar uppåt." Kvar blir en figur med namnet "Cykel-Jenny" och datorn frågar glatt -Menade du cykel-Jenny? Daniel håller åter på att garva sig ur sitt eget skinn. Jag bara smittas när han skrattar på det där sättet. Han slår sig på knät, viker sig framåt, åstadkommer ett väsande läte och får knappast syre, blir blodröd i ansiktet samtidigt som ådrorna på hans panna blir synliga. Ja, alla ni som känner denne man vet vad jag menar! Vanligtvis ser han ut på detta sätt:
 
En helt annan sak.... Jag har fått kontakt med en tjej vi träffade i somras. Vi har en gemensam nämnare sedan tidigare men att adoption från Sydafrika var en sådan nämnare hade vi då ingen aning om. I november fick de en liten tös på 11 mån och de sände oss en bild på denna ljuvliga lilla varelse. Mina tårar rann kan jag säga. Dels för att var så bedårande söt och dels för att paret hade öppnat sig så för oss att vi fick se en bild på henne. Vi fick mer än gärna kontakta dem igen, vilket vi kommer att göra framöver. Vi har 1000 praktiska frågor om resan, boendet m.m. och dessutom han det ju vara av stor vikt för deras tjej och vår kommande Kotte, att känna någon som har samma ursprung som sig själv. Tack E för ert svar och VARMT lycka till med er lilla familj!

1 kommentar:

Lotta sa...

Haha dagens goda skratt, då jag mer än väl kan se min käre bror framför mej!! Ett smittande skratt som alltid får en att skratta så tårarna rinner!!😃
Låter fint att ni fått så bra kontakt med en annan familj, dels för att det måste vara ovärderligt att kunna få tips och info och dels för att ni delar exakt samma känslor! Och som du själv säger, bra för kotte❤ behöver jag säga att vi längtar? Längtar tills vi får se ett bedårande kort av just ert barn❤ hoppa fram tiden, snälla!!❤ Pöss på er❤