söndag 27 januari 2013

Falsk anka, inkludering & jersey.

Helgen började med att vi i fredags kväll bjöds på smarrig kycklingrätt hos Daniels mamma, även kallad "Mc Eivor" och hennes man Kjelle. Båd trevligt och gott!
Lördagen var extremt lugn, nästan trist faktisk, fram tills vi på kvällen åter bjöds på middag men denna gång hos vännerna J/H Pommer och deras två grabbar. Pågarna fnissade lite i köket och kom och serverade oss vars sitt glas. C fnissade massor och sa då han överlämnade mitt glas "Det är med smak, hihihihi!" " Det är med smaaaak, hihihihi". Då jag tittade i glaset hade de lagt i plojisbitar med spindlar i. Gosingar då! Vi hade en supertrevlig kväll och desserten med lime/passionskräm på pavlovamaräng är ju en riktig Jennydessert =) I love citron och lime! Framåt aftonen erkände frun i huset att hon inte kunnat motstå en present till "Kotte" (h*n blir ju snart bortskämd ;) Vi fick ett bäddset i Jerseymatrial, d.v.s. T-shirttyg. HUR mjuka och gosiga som helst!


Då någon köpt något, tagit upp vår kommande adoption till diskussion eller på något annat sätt visat oss intresse och stöd blir vi så varma i hela kropppen. Det gör det hela något mer begripligt. Vi kommer att bli en familj, frågan är inte längre om utan när =)

Huset doftar just nu av stek, "falsk anka", som pluttrar i gjutjärnsgrytan, "Inkludering och måluppfyllelse" s. 80-173 kan bockas av från litteraturlistan, crosstrainern fick sig en rejaäl omgång och nya spotlightsen vid spisen är på plats. En bra söndag med andra ord, hopppas din varit likaså.
Kram alla därute!

Inga kommentarer: