söndag 5 januari 2014

Trettonafton


Trettonafton firas med ett besök på Järnvägsmuse'et, hårklippning, sagoläsning, badkarsbad och en cykeltur. Ännu är klockan bara fem, så vi får väl se vad vi mer hinner med ;) Lite mat vore nog på sin plats snart. 

Leo blev störtförtjust i lekavdelningen med batteridrivna tåg och räls att bygga själv. Blodsockernivån var mot slutet låg och något blossande eksem i det lilla ansiktet (sedan igår), besvärade gossen då vi skulle köra hem. Leo vrålade då Daniel bar ut honom. Väl på utsidan skulle han icke följa med oss till bilen. En vilja av stål har vår son! Vi gick, sa hej då och svängde runt hörnet och gömde oss. Efter att ha stått där och sparkat i asfalten en stund vände han minsann och skulle gå tillbaka in, unge.

Att vara ute och cykla är toppen, nu när man når ner till pedalerna. Med hjälm på huvudet, reflex runt benet och Fjällrävenkånken på flaket är man redo för en tur till farmor och Kjell.

Leos krusiga hår har åkt av med den lilla saxen. Mest för att han annars besväras av hårbottenklåda då det blir för tjockt och varmt. Vi letar med ljus och lykta efter en hårtrimmer som funkar bra till afrohår. Om någon har tips så hör av er. Vi har köpt två olika men nej...håret fastnar. Problemet med sax är att resultatet blir randigt hur man än klipper. De små tofsarna är kluriga att förutspå :)

Ha en trevlig kväll, vad du än ska ta dig för!

Inga kommentarer: