onsdag 1 januari 2014

Gott Nytt 2014

Vi firade nyårsafton traditionsenligt tillsammans med familjen Pommer. Sedan har vi olika år ibland varit fler som firat tillsammans , men i år var det "bara" vi. Leo blev jätteglad när pojkarna M & C dök upp i dörren. De lekte, såg på film och hade kul hela kvällen. Leo somnade 23:40 och sov sig som en stock igenom tolvslaget och snusade till kl. 8:45 i morse! Vi hade en kväll med många godsaker på bordet, Svartepetterspel, skratt och raketer. Leo undrade i morse om M och H's arm. Jag förstod inte eftersom han tog sig på armen och sa att "Måns putta armen. Henke putta armen." Slutligen gick det upp för mig att han menade att raketerna sprutade från deras armar (som Leo upplevde det).


Vi tackar 2013 för den fantastiska gåvan att äntligen få ha blivit föräldrar. Så många nyårsaftnar vi stått där vid tolvslaget och viskat halvt drömmande, halvt uppgivna till varandra. "Blir vi en familj i år eller?"

2013 var året det skedde. Den 13e maj fick vi barnbesked nr 13, så nummer 13 har numera vårt självklara turnummer som ni säkert förstår.

Ï

Inga kommentarer: